Nattklubb

Varmt Välkomna till Arbis Nattklubb!
Eller som vi kallar det, Arbis Bar & Salonger!

nattklubbliten

Varje fredag och lördag förvandlas Arbis anrika salonger till en sprudlande nattklubb.

fredagarna, eller superfredagarna som vi kallar dem, åker pingisbordet, brädspelet och tv-spelet fram. Tillsammans skapar vi Sverige coolaste fritidsgård för vuxna. Ibland slänger vi också, som grädde på moset, in en konsert eller en DJ. Vi har hittills haft besök av bland andra LoopTroop Rockers, Far & Son och Den svenska Björnstammen.

Lördagarna är aldrig varandra lika. Men alltid lika roliga! Ibland kör vi porlande, härlig nattklubb i egen regi, medan vi andra lördagar gästas av externa arrangörer, såsom Karateklubben och PopOrange. Vi är också löjligt förtjusta i svulstiga temafester och har bland annat anordnat en gastkramande Halloweenfest (Tillsammans med Lucky 7) och en storslagen Gatsbyskiva (Tillsammans med Arveforce).

Vi har här försökt att skapa något nytt genom att låta övriga nattklubbar få följa den för tillfället heta housetrenden och där vi istället går ett antal år tillbaka för att erbjuda en salig blandning av tidigare klubbmusik. Pop, rock och indie är självklara stilar hos oss, men vi erbjuder även hiphop, synth, och en massa annat gött. Vi älskar verkligen musik, så länge den har kvalitet!

 

I Arbis stora salong kan du känna dig som hemma. Sköna soffor och fåtöljer i klassisk rokokostil pryder kanterna av dansgolvet. Om en inte har dansskorna på sig finns en fantastisk balkong att chilla på. Där kan en sitta och titta ner över alla glada, svettiga människor som fyller dansgolvet.

För oss på Arbis är det viktigt att man kan vara sig själv och vi anser att alla människor är lika mycket värda. Detta oavsett du köper ”den billigaste fatölen” eller ”har lånat pappas plastkort”.

På Arbis ska du aldrig behöva vara törstig. Därför finner du tre olika barer hos oss! I Nattklubbsbaren kan du snabbt få en öl, cider, drink eller shot. På balkongen finner du baren med det fantasifulla namnet Balkongbaren. Även här ska det vara snabbt och enkelt. Vi erbjuder ett slimmat utbud av flasköl och cider och ett mer generöst utbud av shots. Här passar det perfekt med ett besök innan en återvänder ner till dansgolvet för att skaka de lurviga! Den tredje baren, som mer är utformad som en hel pub, kallar vi för Bistrobaren. Det är dryckessnobbens bästa vän. Här erbjuder vi ett generöst utbud av öl, vin och sprit från hela världen.

 

Ja, på Arbis finns någonting för alla. Så varför ska en sitta hemma om en kan vara en del av Norrköpingsnattens Framtid?

(VIKTIGT! Tänk på att aldrig lämna värdesaker i jackor eller väskor ni hänger in i vår garderob då vi tyvärr inte kan ansvara för sådana värdesaker.)