Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Amason

Bandet Amason har varit en given del av den svenska musikvärlden sedan 2012. År 2014 släppte Amason singlarna ”Ålen” och ”Duvan” – och året därpå släpptes äntligen debutalbumet ”Sky City”. ”Sky City” hyllades av såväl publik som kritiker som ett av 2015 års bästa album.

Vid Grammisgalan belönades bandet för Årets Album och stod även nominerade i kategorierna Årets Artist, Årets Pop, Årets Textförfattare och Årets Kompositör.

Nu är alltså Amason återigen aktuella med ny musik. För bara några veckor sedan släpptes ”Galaxy I” – den första delen i ett dubbelalbum som under våren 2020 fullbordas med ”Galaxy II”. På den första delen hörs singlarna ”You Don’t Have To Call Me” och ”Marry Me Just For Fun”. I samband med albumsläppet gjorde bandet även sommarens enda spelning på Way Out West i Göteborg.

Amason har under sin karriär åkt på flera omfattande turnéer, både i Sverige och USA, men har under de senaste åren varit lite mer sparsmakade med liveframträdanden. Det är därför med stor glädje vi kan presentera bandet till Arbis Live.

Sagt om nya albumet ”Galaxy I”: ”Än en gång har bandet så här med facit i hand visat att de förtjänar en stående plats inom popeliten tills den dagen de (Gud förbjude!) väljer att pensionera sig.” – GAFFA

”Amanda Bergman har inget kvar att bevisa som en av Sveriges bästa sångare” – Nöjesguiden

Aftonbladet beskriver albumet som ”vacker och känslosam drömpop”.

 

Dörrarna öppnar 19:00
Bandet startar 21:00

Pris: 325kr + 25kr serviceavgift
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Arbis Live
Bistron öppnar: 18:00. Boka bord på bokabord@arbis.se.