Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jill Johnson & Liz Rose

I februari åker Jill Johnson och hennes nära vän, den framgångsrika låtskrivaren Liz Rose, ut på en efterlängtad Sverigeturné kallad ‘Me & Ms Rose’. Tillsammans har de under åren skrivit stora delar av Jills låtskatt och den tar de med sig ut på resan tillsammans med många härliga historier!

Publiken kommer möta Jill och Liz i en intim sättning tillsammans med tre musiker i Arbis mysiga salong.

Jill Johnson behöver ingen närmare presentation, Sveriges främsta countrydrottning har berikat oss med sina fantastiska låtar och omisskännliga röst i snart tre decennier.

Liz Rose är en amerikansk låtskrivare inom främst countrygenren. Hon har bland annat samarbetat med Taylor Swift där hon skrivit hits som White Horse, Tear drops On My Guitar och You Belong To Me, varvid den sistnämnda belönades med en Grammy 2010. Jill Johnson och Liz Rose har skrivit stora delar av Jills rika låtskatt. Nu ska det göra något de länge längtat efter och ge sig ut på turné tillsammans genom Sverige under våren.

Balkongplatser och matpaket

På den här konserten finns möjlighet att boka sittplats på vår läktare tillsammans med något av våra matpaket. Ta chansen att njuta av gott käk och bra musik i bekväma fåtöljer med god sikt. Antal balkongplatser är begränsade – först till kvarn! Platserna och maten bokas på samma sätt som biljetterna.