Laddar Evenemang

Vi är oerhört glada över att presentera Moneybrother till Arbis Live! Tillsammans med konserten serverar vi vår nya meny, en mellanrättsmeny med inspiration tagen från skog, hav och mark. Under höst och vinter kommer ni få möjlighet att komma och äta vår fina mat och få uppleva en massa underbar musik!

Arbis mellanrättsmeny:
– vitlökssoppa, rågbrödskrutonger, olivolja
– slaktarbiff, pommes allumettes, kantareller, skysås
– vitkål, dragon, senap, gräslök, lax

Arbis mellanrättsmeny – Vegetarisk:
– rödbetstartar, örtcréme, champagnevinegrette
– råraka, smetana, tångkaviar, rödlök, dill
– vitlökssoppa, rågbrödskrutonger, olivolja

All matservering sker innan artisten går på scenen. Vi kommer att ge er mer info på mail strax efter att ni köpt er biljett om när er mat serveras.

– Dörrar öppnas 19:00
– Moneybrother går på scenen 20:30
– Biljettpris 800 SEK (+service)
– Biljett och mat säljs tillsammans.

Det här är en sittande konsert med 18-års åldersgräns. Konserten följer självklart alla covid 19-restriktioner och vi har därför ett begränsat antal sittplatser.

Om Moneybrother:

Anders ”Moneybrother” Wendin debuterade i slutet på 90-talet som sångare i bandet Monster. År 2002 släppte han sin första EP som Moneybrother och har sedan dess hunnit ge ifrån sig otaliga album – både som Moneybrother och på modersmål som Anders Wendin.

Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket.