Ahmed Berhan - Inget driv

Fredag 1 nov 20:00

När ska eventet flyttas till tidigare event?

2024-11-2

Länk till tickster

EVENTINFORMATION
Hösten 2024 åker Årets Komiker 2023 Ahmed Berhan ut på sin första soloturné - INGET DRIV.

-Vad drömmer en person utan driv om? Kom och se en dröm gå i uppfyllelse, min förstasoloturné.

När Ahmed Berhan var 13 år hörde han Chris Rocks standup-show på en CD-skiva ochbörjade älska konstformen. 9 juli 2006 fick Ahmed chansen att för första gången själv testastand up på en scen och var efter det helt fast. Det var det roligaste han någonsin gjort.

Ahmed har sedan dess bland annat medverkat i Släng dig i brunnen, Comedy Central, RawComedy Club och gjort 8 utsålda turnéer med den populära humortrion SEMST som förutom Ahmed består av Jonatan Unge och Branne Pavlovic. Han har med andra ord stått på scenen och kört stand up en hel del sen kvällen i källaren 2006 men har aldrig tagit steget ut och turnerat med en egen show förrän nu! I höst åker Ahmed ut på sin första, alldeles egna soloshow runt om i Sverige.

HÅLLTIDER
Dörrar öppnar: 19:00
Show start: 20:00
Längd: ca 75 min

RULLSTOLSBILJETTER
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar. 

BILJETTER/BILJETTKASSA 
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps. Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

INPASSERING
Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

SERVICEAVGIFT
Priset inkluderar SEK 35,00 i serviceavgift.
Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage.

ARRANGÖR: www.unitedstage.se

Christoffer Nyqvist - För all del