D-A-D

TORSDAG 10 OKTOBER KL 20:00

Insläpp: 18:30

När ska eventet flyttas till tidigare event?

2024-10-11

D-A-D firar 40 år med jubileumsturné

D-A-D, den legendariska rockgruppen med en imponerande karriär över fyra decennier, hyllar sitt 40-årsjubileum med att ge sig ut på turné med tre stopp i Sverige. Den 10 oktober kommer de till Arbis i Norrköping. Ett unikt tillfälle att uppleva D-A-D:s musik live och vara en del av deras extraordinära musikaliska resa.

Från sina country punk-rötter har D-A-D vuxit till en internationell framgång med hits som "Sleeping My Day Away". Efter att ha sålt över 250 000 kopior av "No Fuel Left For The Pilgrims" i USA har bandet turnerat globalt och headlinat prestigefyllda festivaler som COPENHELL. Med planerade nya släpp under 2024 är D-A-D redo att fortsätta sitt framgångsrika kapitel.

Sedan deras internationella succé med ”Sleeping My Day Away” från 1989 har D-A-D befunnit sig bland toppligan för dansk rock och ser ut att stanna där ett bra tag framöver. I mer än fyra decennier har D-A-D skapat musik tillsammans och deras kritikerrosade album ”A Prayer For The Loud” från 2019 påminner om några av bandets mest klassiska låtar som ”No Fuel Left For The Pilgrims” och ”Riskin’ It All”. Den tidlösa rocken med inslag av blues, cowpunk och country som genomsyrar bandets imponerande musikkatalog är en viktig del av Danmarks musikhistoria som fångar både den yngre och äldre publiken världen över som skapar oförglömliga liveupplevelser.

Biljetter släpps fredag 31 maj kl 12:00.





Club Zebra