Arbis Coworking

Vår vision med Arbis Office

Arbisteaterns coworking space är en dynamisk och kreativ miljö som erbjuder en inspirerande plats för individer och företag att arbeta, samarbeta och växa tillsammans. Beläget i en av landets äldsta teatrar och populäraste LIVE scener, erbjuder denna coworkingplats en unik upplevelse för alla som söker en flexibel arbetsmiljö.

Verksamheten i salongen är åter i drift och kommer innefatta ett brett utbud av underhållning och event. Du om medlem har tillgång till samtliga av Arbis publika event.

Arbisteaterns coworking space har allt som behövs för att främja produktivitet och innovation. Här finns privata kontorsrum, gemensamma arbetsplatser och mötesrum, alla utrustade med höghastighetsinternet och moderna teknologiska faciliteter. Oavsett om du är en frilansare, en start-up, ett mindre företag eller en företagare, kan du hitta en arbetsplats som passar dina behov.

En av de mest framstående funktionerna hos Arbisteaterns coworking space är den mångsidiga och livliga atmosfären. Det är en plats där människor från olika branscher och bakgrunder samlas för att utbyta idéer, samarbeta och möjliggöra kreativitet. Den gemensamma loungen i salongen är en central samlingsplats där medlemmar kan koppla av, nätverka och ta en kopp kaffe tillsammans.

Fluid Desk
Från 1995:- / månaden

Private Desk
Från 2995:- / månaden

Private Office
Boka alla Private Desk i rummet och det är ditt!

Vi har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller

Skicka in din ansökan